Kanada víta imigrantov z Ukrajiny - Kanada.sk - Práca v Kanade, štúdium v Kanade, Víza

 

     years in business

 

 

 

1    1     1    1

 

 

Blog

Kanada víta imigrantov z Ukrajiny

Kanada pevne podporuje suverenitu a teritoriálnu integritu Ukrajiny. Veď aj ukrajinskí imigranti spoluvytvárali súčasnú modernú Kanadu. Ako súčasť kanadskej odpovede na inváziu Ruska do Ukrajiny the Immigration, Refugees and Cirtizenship Canada (IRCC) zavádza nové opatrenia pre tích ukrajinských občanov, ktorí chcú prísť dočasne alebo natrvalo do Kanady.

Aké sú podmienky emigrácie do Kanady z Ukrajiny?

Pre Ukrajincov, ktorí chcú prísť dočasne do Kanady bude vytvorené špeciálne povolenie pre núdzový únik z Ukrajiny, bez kvantitatívneho obmedzenia počtu žiadateľov.
Je to najrýchlejšia, najbezpečnejšia a najefektívnejšia cesta pre Ukrajincov prichádzajúcich do Kanady s eliminovaním mnohých požiadaviek pre bežné víza do Kanady.
Všetci ukrajinskí občania môžu získať legálne povolenie v Kanade cez túto novú cestu, pred ich overovaním ich bezpečnosti, čo by za normálnych okolností trvalo v Kanade až dva roky.

Migračný úrad Kanady (IRCC) chce tento týždeň rozšíriť možnosti príchodu do krajiny. Chce povzbudiť ukrajinských občanov, aby sa nebáli žiadať o jednotlivé kanadské programy, lebo budú ich žiadosti vybavované prioritne.
Kanada chce v krátkom čase zaviesť špeciálny sponzorský program na spájanie rodín (Family Reunification) pre osoby s trvalým pobytom v Kanade v spolupráci s Ukrajinsko-Kanadským kongresom.
Všetci Ukrajinci, ktorí prídu do Kanady v rámci tohto programu žiadať o pracovné povolenie, budú prednostne vybavovaní.
IRCC chce vydávať pracovné povolenia pre územie celej Kanady (Open Work Permits) pre ukrajinských turistov, pracovníkov a študentov, ktorí sa v súčasnosti nachádzajú v Kanade.
Viac informácií o programoch na dočasný a trvalý pobyt v Kanade budú k dispozícii v blízkom čase.

Obyvatelia Ukrajiny inšpirujete celý svet svojou odvahou a migračný úrad Kanady Vás podporí!
"Kanada stojí v týchto časoch núdze pri obyvateľoch Ukrajiny a bude ich vítať s otvorenou náručou " - kanadský minister pre Imigráciu (IRCC) Sean Fraser.
Kanada udeľuje výnimku a prijíma Ukrajincov s trvalým alebo prechodným pobytom v Kanade, bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú zaočkovaní.
IRCC zavádza pre Ukrajinu špeciálnu telefónnu linku - 001-613-321-4243.


Bližšie informácie o jednotlivých programov v Kanade nájdeš na portáli www.Kanada.sk.

Jamieson 

Pacifická hrebeňovka

Kern Services - preklady a tlmočenie

Poisťovňa Allstate vám ponúka kredit za roky poistenia v krajine vášho pôvodu s platným vodičským preukazom 

heli-skiing

hokej v kanade1

footer