Víza do Kanady - Kanada.sk - Práca v Kanade, štúdium v Kanade, Víza

 

     years in business

 

 

 

phone  +421 911 424 435

Email  [email protected]

Facebook

 

1    1     1    1

 

 

Blog

Víza do Kanady

Ako vybaviť víza do Kanady? Od roku 2016 nie sú pre občanov Slovenskej republiky potrebné víza do Kanady. Namiesto víz do Kanady je potrebná vybaviť si eTA (Electronic Travel Authorization) povolenie. Povolenie eTA je potrebné vybaviť len v prípade  leteckej dopravy. V prípade automobilovej, vlakovej alebo autobusovej dopravy z USA, povolenie eTA nie je potrebné. Povolenie eTA nie je potrebné ani v prípade námornej dopravy. Povolenie eTA sa vydáva na obdobie 5 rokov. Žiadosť o eTA sa podáva online a býva schválená do 72 hodín. 


Čo potrebujete na vybavenie eTA?

Na žiadosť o povolenie eTA je potrebné mať k dispozícii platný cestovný pas, kreditnú alebo debetnú platobnú kartu s povolením pre elektronické služby, zodpovedať niekoľko jednoduchých otázok v online žiadosti a mať vlastnú e-mailovú adresu. Cena za vydanie povolenia eTA je v súčasnej dobe 7 CAD.


Kedy nepotrebujete eTA povolenie do Kanady?

Ak je niekto držiteľom iného druhu kanadských víz - Open Work Permit v rámci kanadského vládneho programu International Experience Canada, študentských víz - Student Visa, pracovných víz - Work Permit), vybavenie eTA povolenia nie je potrebné. Povolenie eTA je už totiž súčasťou uvedených typov kanadských víz.


Povolenie eTA sa nesmie zamieňať s povolením ESTA (Electronic System for Travel Authorization) do USA, ktoré je určené na zisťovanie vhodnosti žiadateľov do Spojených štátov.

Bližšie informácie o jednotlivých vízach do Kanady nájdete na oficiálnom portáli Kanada.sk alebo sa obráťte priamo na špecializovanú spoločnosť www.Hagiel.sk. Firma Hagiel sa ako jediná v strednej Európe špecializuje na vybavovanie trvalého pobytu v Kanade - Permanent Residence in Canada (ľudovo vysťahovaniu do Kanady).

 

Jamieson 

Pacifická hrebeňovka

Kern Services - preklady a tlmočenie

Poisťovňa Allstate vám ponúka kredit za roky poistenia v krajine vášho pôvodu s platným vodičským preukazom 

heli-skiing

hokej v kanade1

footer