Urýchlenie spracovania manželských žiadostí - Kanada.sk - Práca v Kanade, štúdium v Kanade, Víza

 

     years in business

 

 

 

1    1     1    1

 

 

Blog

Urýchlenie spracovania manželských žiadostí

 

Dňa 24. septembera 2020 v Ottawe Marco E. L. Mendicino, minister pre prisťahovalectvo, utečencov a občianstvo, oznámil kroky na urýchlenie spracovania manželských žiadostí a pomoc rodinám pri spoločnom živote v Kanade.

Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) zvýšil počet osôb s rozhodovacími právomocami v oblasti manželských žiadostí v Kanade o 66%, aby rýchlejšie vybavili žiadosti o manželstvo a znížili čakacie doby párov.

IRCC v pilotnom procese využíva novú technológiu na digitalizáciu papierových aplikácií, aby ich mohli zamestnanci IRCC pracujúci na diaľku a na rôznych pracoviskách efektívnejšie spracovávať. Okrem implementácie uľahčujúcich biometrických opatrení bude IRCC v nadchádzajúcich týždňoch zavádzať technológiu na uskutočnenie rozhovorov so žiadateľmi na diaľku v súlade s protokolmi o verejnom zdraví.

Pomocou týchto iniciatív sa IRCC zameriava na urýchlenie, stanovenie priorít a dokončenie približne 6 000 manželských žiadostí každý mesiac od októbra do decembra 2020. V kombinácii s doterajším spracovaním povedie táto miera ku koncu tohto roka k asi 49 000 rozhodnutiam.

COVID-19 vytvoril neistotu pre Kanaďanov, ktorí sponzorujú manželov / manželky na trvalý pobyt. IRCC bude pokračovať v hľadaní inovatívnych a súcitných spôsobov zjednotenia rodín, pričom bude dodržiavať rady ich odborníkov v oblasti verejného zdravia na ochranu zdravia a bezpečnosti Kanaďanov.

Jamieson 

Pacifická hrebeňovka

Kern Services - preklady a tlmočenie

Poisťovňa Allstate vám ponúka kredit za roky poistenia v krajine vášho pôvodu s platným vodičským preukazom 

heli-skiing

hokej v kanade1

footer